طرح برنامه رستورانا در بسیاری موارد مرتکب اشتباهاتی می شه که میشه با باخبر شدن از رخ دادن اونا پیشگیری کرد.

 

 

طرح برنامه رستوران

اگه به فکر باز کردن رستوران جدیدی هستید، قبل از هر چیزی باید یه برنامه دقیق و رسمی رو واسه کار و کاسبی تون طراحی کنین. نوشتن گزینه هایی مثل پیدا کردن زمین مورد نظر واسه رستوران، سرمایه گذاری واسه این کار و حتی انتخاب کارکنان رستوران، اهمیت زیادی داره. این واقعیتِ همه کسب و کارهاست: بدون برنامه ریزی، همه چیز نشدنی و سخت پیش میره. ۲۶ درصد از رستورانا تو یه سال اول کار خود به دلیل اشتباهات شکست می خورن. اگه می خواین از اشتباهاتی که در کار و کاسبی تون بروز میده دور بمونین با برنامه ریزی درست به اهداف خود برسین. بدیش اینه خیلی از مردم در نوشتن یه برنامه ریزی درست دچار اشتباه می شن با رعایت نکات کوچیک از بروز هرگونه خطا جلوگیری به عمل بیارین.

 

تلاش بیشتر از حد واسه کار

واسه نوشتن یک طرح برنامه رستوران باید به شکل اصولی تحقیق کرده، بعد کار خود رو شروع کنین. بعضی فکر می کنن با سخت کار کردن تموم مشکلاتشون حل می شه. اما بعد از یه مدت می بینین تلاش شما بدون نتیجه مونده و از کار خود خسته شدین. شما با سرمایه گذاری در یک طرح و قرار دادن زمان و پول خود توقع دارین به بهترینا برسین. اما وقتی با نتیجه ضعیف کار خود روبرو میشید تموم انرژی داخل تون تخلیه می شه. احتیاجی نیس سخت تلاش کنین! با یه برنامه ریزی دقیق به جای سخت کار کردن، هوشمندانه کارای خود رو عملی کنین. اطلاعاتی رو آماده کنین که در صورت بروز هر گونه بحران در کار به روش صحیحی مدیریت اونو به کار گیرید.

سخت تلاش کردن نتیجه مطلوبی واسه کار و کاسبی تون داره؟

 

مطلب پیشنهادی: چیجوری بجای سخت کار کردن، هوشمندانه کار کنیم؟

 

خشک و کسل کننده بودن

مردم مکانایی رو دوست دارن که به اونا انرژی انتقال بده. مدیر رستوران و کارکنان اون باید روش برخورد با مردم رو به شکل حرفه ای یاد بگیرن. مشتریان شما با ورود به محل کار اگه چیز جذابی توجه اونا رو جلب نکنه شک نداشته باشین دیگه به اون جا نخوان اومد. طرح برنامه رستوران شامل لوگوی رستوران، وسایل مورد استفاده در رستوران، لباسا و حتی رنگ دیوار می تونه در روحیه مشتریان تاثیر بزاره. تموم جزئیات کار رو واسه سرمایه گذاران خود توضیح بدین تا از نظرات اونا در کار استفاده کنین.

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   از کجا بدونیم که باید محل کار خود رو ترک کنیم؟

 

مطلب پیشنهادی: برنامه بازاریابی رو چیجوری طراحی کنیم؟

 

چیجوری و چه زمانی باید کار خود رو شروع کنیم؟

تا به حال به خود گفتین ” دوست دارم کسب و کاری واسه خود داشته باشم”؟

از کار و کاسبی در شرکت خود خسته شدین؟

دوست دارین یک کار پر درآمد مثل رستوران داری داشته باشین؟

فکر می کنین جزو کارآفرینان موفق در میدون رستوران داری هستید یا نه؟

چی رستوران شما رو نسبت به دیگه رستورانا ویژه نشون میده؟

پیش از اجرای کار خود اول خوب فکر کنین. با استفاده از برنامه ریزی پیش بینی شده ای تشریفات کار خود رو به یک فرصت جذب مشتری تبدیل کنین نوع تشریفات به کار برده در کار می تونه اونقدر قشنگ باشه که توجه همه رو جلب کنه و می تونه اونقدر بد باشه که همه رو فراری بده.

 

کم بها دادن به بازاریابی

در بخش بازاریابی رستوران خود باید از قبل در برنامه ریزی خود بودجه ای واسه این کار اختصاص بدین. این بودجه می تونه صرف رسانه های اجتماعی، نشریات و یا هر جای دیگه شه. مهم اینه که شما چیجوری امتیاز رقابتی بازاریابی خود رو گسترش می دید.

برنامه ریزی شما بخش ویژه ای رو واسه جذب مشتری وفادار اختصاص میده؟

توقع دارین رستوران شما چه درصدی از فروش رو محقق سازه؟

ممکنه با خود فکر کنین برنامه ریزی پیش فرض واسه هر کسب و کاری کار بیهوده ایه و لغزشای هر کار و کاسبی به برنامه ریزی ربطی نداره! اما رعایت تموم این نکات واقعا می تونه به پیشرفت کار و کاسبی شما کمک کنه. حتما با خود فکر می کنین فقط بانکا یا موسسهای مالی واسه کار خود برنامه ریزی دارن، اما همین فکر اشتباه شما رو از بقیه عقب میندازه.

 

[تعداد: ۹    میانگین: ۴.۴/۵]

دسته‌ها: آموزشی

دیدگاهتان را بنویسید