عنوان پایان نامه :

 بررسی اثر سطوح مختلف آتورواستاتین و ال کارنیتن بر کارکرد تری گلیسیرید و کلسترول سرم جوجهای گوشتی راس ۳۰۸

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

چکیده

گوشت پرندگان به عنوان یک منبع پروتئینی ایده آل در سراسر دنیا به حساب میاد از طرفی با توجه به موضوع بازارپسندی و استفاده زیاد اون به وسیله مردم اهمیت دادن به میزان ذخیره چربی در گوشت پرندگان یک نکته مهم هست، واسه رفع این وضعیت در تولیدات صنعتی پرندگان میشه از راهکارهای مختلفی استفاده نمود .پس هدف از این برسی اثرات رژیم غذایی ال-کارنیتن وآتورواستاتین بر کارکرد رشد ویژگیهای لاشه و فاکتورهای خونی در جوجهای گوشتی بوده ، که مجموعه ای شامل ۲۷۰ جوجه گوشتی یکروزه نر راس ۳۰۸ با ۲۷ گروه که هر گروه شامل ۱۰ حیوان می شد در بازده زمانی دسامبر ۲۰۱۳ تا ژوئیه ۲۰۱۴ تقسیم شداند هر گروه شامل یک تکرار (۱۰حیوان در یک گروه می شد)و به مدت ۴۲ روز با رژیم غذایی بی کالری و بی نیتروژن تغذیه شداند.، که این رژیم غذایی شامل درجات ل- کارنتین متفاوت (۰-۱۵۰-۳۰۰-میلی گرم در کیلو گرم) و آتورواستاتین (۰ – ۱۰۰-۲۰۰-میلی گرم در کیلو گرم)  تیمار۱:(ال-کارنیتین۰,آتورواستاتین ۰) تیمار۲:(ال =کارنیتین۱۵۰-آتورواستاتین ۰) تیمار ۳:( ال کارنیتین ۳۰۰-آتوراستاتین ۰) تیمار۴: (ال -کارنیتین ۰-آتورواستاتین ۱۰۰ میلی گرم) تیمار ۵: ( ال -کارنتین۱۵۰ آتورواستاتین ۱۰۰ میلی گرم) تیمار ۶:(ال -کارنیتین ۳۰۰ ,آتورواستاتین ۱۰۰ میلی گرم)تیمار۷ :(ال کارنیتین ۰ آتورواستاتین۰۰ ۲ میلی گرم) تیمار ۸ : ( ال –کارنیتین ۱۵۰ –آتورواستاتین ۲۰۰ میلی گرم) تیمار ۹ : ( ال –کارنیتین ۳۰۰-آتورواستاتین۰۰ ۲ میلی گرم) وزن و ضریب تبدیل غذایی با استفاده از تقسیم هفتگی مصرف غذایی  با افزایش وزن هفتگی از ۳تا ۶ هفتگی اندازه گیری شد نسبت تبدیل غذایی با استفاده از تقسیم هفتگی هر تکرار  محاسبه شد در ۴۲  روزگی یک جوجه شاهد به ازای هر تکرار انتخاب شد و کشته شد .پاها از لاشه و قوزک پا جدا شدگردن –بال –قلب – کبد- سنگدان –سینه هم جدا شدن و لاشه خالی یا یعنی لاشه آماده طبخ وزن شد و ثبت گردید. چربی شکمی هم اندازه گیری شد. نمونه های خونی به طور بیوشیمیایی بررسی شد با استفاده از نتایج بدست اومده نشون داده شد که ال-کارنتین ۳۰۰ به طور قابل  توجهی منجرب به بهترین افزایش وزن ضریب تبدیل غذایی P<0/05) ( گردید در ادامه در عین حال آتورواستاتین۰۰ ۲ هم به طور زیادی بهترین افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی لاشه وزن لاشه شکم پر و وزن لاشه شکم خالی وزن سینه تری گلیسرید    HDL (P<0.05 )رو نتیجه داد.

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی اثر عسل و زنجبیل در بهبود ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه و مقایسه آن با خامه معمولی

کلمات کلیدی: ال-کارنیتین، آتورواستاتین، چربی ، پارامترهای خونی،سینه ،خون،ضریب تبدیل غذایی،رشد ،جوجهای گوشتی .

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

 

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد