عنوان پایان نامه :

 بررسی  بعضی صفات پومولوژیکی و فیزیولوژیکی بعضی ارقام زیتون در منطقه درام شهرستان طارم

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

چکیده

 

به خاطر بررسی فنولوژی گل و میوه در بعضی ارقام زیتون آزمایشی به شکل طرح بلوکای کامل تصادفی با ۵  رقم و پنج تکرار و ۵ درخت به ازای هر تکرار در منطقه درام شهرستان طارم به اجرا در اومد. ارقام زیتون شامل کایلت، میشن، مانزانیلا، کنسروالیا و زرد بود. در این تحقیق خصوصیات گلدهی و میوه درختان طبق دستورالعمل ارائه شده به وسیله شورای بین المللی زیتون (IOC) اندازه گیری شد. نتایج بدست اومده نشون داد که بین ارقام از نگاه تعداد گل آذین،تعدادگل در گل آذین و درصد گله های کامل اختلاف معنی داری نبود. رقم کایلت بیشترین تعداد گل آذین و کنسروالیا دارای کمترین مقدار بود. بیشترین و کمترین تعدادگل به ترتیب مربوط به ارقام کنسروالیا و مانزانیلا بود. رقم زرد دارای بیشترین درصد گل کامل و رقم میشن دارای کمترین مقدار این صفت بود. مقایسه میانگین  داده ها نشون داد که بین ارقام از نگاه درصد گوشت، نسبت گوشت به هسته، درصد تشکیل میوه و وزن میوه، درصد روغن در ماده خشک فرق معنی داری هست. بیشترین و کمترین درصد گوشت و نسبت گوشت به هسته و درصد تشکیل میوه به ترتیب مربوط به ارقام کنسروالیا و کایلته. کنسروالیا دارای بیشترین وزن میوه و رقم زرد دارای کمترین مقدار این صفت در بین ارقام مورد مطالعه بود. مانزانیلا و زرد دارای بیشترین و کمترین درصد روغن در ماده خشک بودن.بعد از جدا سازی برگی، بیشترین مقدار عناصر پر مصرف در رقم مانزانیلا مشاهده گردید.

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   مدل سازی درصد چربی جامد و نقطه ذوب مخلوط‌های دو جزیی پالم اولئین کاملاً هیدروژنه و روغن سویای اینتراستریفیه شده به روش شیمیایی

واژگان کلیدی: ارقام زیتون، صفات فنولوژیکی، پومولوژیکی، درام

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

پایان نامه بررسی  بعضی صفات پومولوژیکی و فیزیولوژیکی بعضی ارقام زیتون در منطقه درام شهرستان طارم

 

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد