عنوان پایان نامه :

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

مقدمه

فرآوردهای استریلیزه شیر که به روش فرادما تهیه می شن، به ویژه شیر و خامه فرادما در سالهای گذشته ،جای خود رو در رژیم غذایی مردم ایران باز کردن و ویژگیهای خاصی مثل عمر نگهداری طولانی، نبود نیاز به شرایط خاص نگهداری، قبل از باز کردن ظرف شامل محصول، امکان پخش در اقصی نقاط کشور و حتی ارسال به بقیه کشورها، اهمیت ویژه ای به این گروه از فراوردها بخشیده.(فلوز، [۱]۲۰۰۰) خامه قسمتی از شیره که از نظر مقدار چربی شیر تقریباً غنی بوده و با عمل خامه گیری از شیر جدا شده و به حالت امولسیون چربی در شیر بی چربیه. شکلای مختلف خامه شامل خامه کم چرب که ۱۲ درصد چربی داره، خامه زده شده و سفت شده که ۳۰ درصد از اونو چربی تشکیل میده، خامه سنگین که ۳۶ درصد چربی داره، خامهای پر چرب که  ۴۰ درصد چربی دارن، خامه بریده یا خامه ترش که نوع دیگری از خامهه که در کشور انگلستان تهیه می شه. این نوع خامه رو با گرما دادن خامه معمولی تهیه می کنن و به خامه بریده یا ترش معروفه. این خامه زیاد چرب بوده و ۵۵ درصد چربی داره.( استاندارد ملی ایران، ۱۳۸۶)

اجناس خامه طعم دار که اخیرا مورد توجه تولید کنندگان و مصرف کنندگان قرار گرفته در استاندارد ملی ایران بدین صورت تعریف شدهه: خامه ایه که با اضافه کردن شکلای مختلف طعم دهندهای مجاز با و یا بی شکر طعم دار شده و بعد با یکی از روشهای گرمایی شناخته شده پاستوریزه و یا استریلیزه ( فرادما) شده باشه واسه تولید خامه طعم دار میشه از خرما، عسل، مالت، وانیل، شیره انگور، شیره خرما، پودر وانیل، زعفران، پودر دارچین… استفاده کرد. (استاندارد ملی ایران، ۱۳۸۶).

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   دانلود پایان نامه کشاورزی : الگوی رشد و آنتوژنی شکل بدن ماهی کلمه (caspicusRutilus rutilus) در مراحل اولیه تکوین در دوره پرورش لاروی

[۱] Fellows, 2000

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد