عنوان پایان نامه :

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

اندازه­گیری اسیدیته قابل تیتراسیون میوه

اسیدهای آلی درون میوه رو می­توان بوسیله بازه های قوی چون هیدروکسید سدیم تیتر نمود (راحمی، ۱۳۸۲). اسیدیته قابل تیتراسیون با استفاده از روش AOAC (1984) اندازه­گیری شد. به این منظور،  اول از ۱۰۰ میلی­لیتر آب میوه گیلاس که از کاغذ صافی واتمن شماره چار گذشته، ۱۰ میلی­لیتر ورداشته و داخل ارلن مایر ریخته و مقدار ۷۰ میلی­لیتر آب مقطر به اون اضافه گردید. بعد ۳ قطره از معرف فنل فتالئین به اون اضافه و با هیدروکسید سدیم ۱/۰ نرمال تیتر شد. عمل تیتراسیون رو تا زمانی که رنگ محلول ارغوانی شه ادامه پیدا. بعد از رویت رنگ ارغوانی در آب میوه، میزان سود مصرفی رو قرائت کرده و با استفاده از فرمول زیر میزان اسیدیته قابل تیتراسیون رو به دست میاریم.

 

Acidity= [100*0.007*V]/M

 

Acidity میزان اسیدیته قابل تیتراسیون به دست آمده. V میزان حجم سود مصرفی ۱/۰ نرمال طبق میلی­لیتر و M وزن نمونه مصرف شدهه. از اون­جا که محاسبه میزان اسیدیته برحسب میزان اسید مالیک می­باشه و از اون­جا که هر میلی­لیتر سود ۱/۰ نرمال شامل ۰۰۷/۰ گرم اسید مالیکه، پس از این ضریب در فرمول استفاده می­شه.

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه مهندسی کشاورزی : تاثیر مکمل سازی سیر و پیاز تازه برعملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی۹۱

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد