عنوان پایان نامه :

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

 

آنزیم آلفامانوزیداز و نقش اون در رسیدگی

یکی از مراحل زیاد مهم نمو میوه رسیدنه که با ادامه یافتن اون در آخر باعث پیری می­شه. هنگامی که میوه­ها به مرحله بلوغ فیزیولوژیکی می­رسند، رشد اون­ها متوقف شده و پروسه رسیدگی شروع می­شه. مرحله رسیدگی باعث تغییراتی در فرآیندهای سلولی میوه می­شه که بدست اومده به پیشرفت­ی بخش خوراکی و نرم میوه شده و صفات کیفی مطلوب رو به وجود میاره (گیوانونی، ۲۰۰۱؛ آدامز-فیلیپس و همکاران، ۲۰۰۴). بافت میوه یکی از شاخص­های اساسی تعیین کننده­ی عمر انباری، مقاومت به مریضی­ها و آفات پس از برداشت، توانایی حمل و نقل و پذیرش از طرف مصرف کننده می­باشه (سیمور و همکاران، ۲۰۰۲؛ برامل، ۲۰۰۶؛ ویسنت و همکاران، ۲۰۰۷). عامل اصلی تعیین کننده بافت میوه­ها میزان نرم شدن اون می­باشه. نرم شدن بیشتر از حد باعث زیاد ضرر طی جابه جایی، کاهش عمر انباری و افزایش حساسیت نسبت به آفات و مریضی ها می شه. حفظ بافت مطلوب طی رسیدن یک عامل کلیدی در افزایش عمر انباری میوه­هاست (چاپل و کارپیتا، ۱۹۹۸). از دست رفتن استواری بافت طی رسیدگی به طور بزرگی به دلیل از هم پاشیدگی پلیمرهای دیواره­ی سلولی می­باشه که این مسئله پس حضور و فعالیت آنزیم­ها و پروتئین­های بسیاریه که به طور جدا از هم یا در مورد هم باعث تغییر در ساختار دیواره­ی سلولی می­شه (قوش و همکاران، ۲۰۱۱). سعی­های نتیجه بخش جهت کنترل رسیدگی میوه طبق کاهش بیوسنتز هورمون­های گیاهی مثل اتیلن و یا کاهش روند نرم شدن میوه با استفاده از مورد هدف قرار دادن ژن­های موثر در ایجاد تغییرات دیواره سلولی انجام گرفته (کاسیر و همکاران، ۲۰۰۲). این رویکردها در مورد میوه های نافرازگرا که در طول رسیدن واکنش مشخصی نسبت به اتیلن نشون نمی دهند محدودتر شدهه پس تشخیص ساز و کار موجود در این گروه از میوه­ها و شناسایی ژن­های موثر در اونا می تونه فرصت های جدیدی رو واسه کنترل پروسه نرم شدن ایجاد کنه (قوش و همکاران، ۲۰۱۱).

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   دانلود پایان نامه ارشد رشته مهندسی کشاورزی : بررسی فرسایش حوضه ۹۳آبریز سد ماکو با مدل EPMو MPSIAC و برآورد رسوب وارد شده به مخزن

آنزیم­های زیادی وجود دارن که در رسیدگی و نرم شدن اجناس باغبانی نقش اجرا می کنن. مثل این آنزیم­ها می­توان به آلفامانوزیداز اشاره نمود که این آنزیم در نرم شدن وابسته به رسیدگی در هردو گروه اجناس فرازگرا و نافرازگرا دخالت داره. آلفامانوزیداز از گلیکوپروتئین های دیواره سلولیه که با شکستن پیوندهای انتهایی آلفامانوز موجود در دیواره سلولی، اجرای نقش نشون میده. تحقیقات روی بعضی اجناس مثل گوجه­فرنگی و فلفل نشون داده که خاموش نمودن ژن مسئول عمل این آنزیم در این اجناس نه تنها باعث جلوگیری از خراب کردن اجزای دیواره سلولی میوه میشه، بلکه فرآیندهای دیگر مربوط به رسیدگی رو که تحت اثر این آنزیم ایجاد می­شن به تعویق خواهد انداخت. پس میشه با هدف قرار دادن این آنزیم­ها و ژن­های مسئول عمل اونا، از راه علم مهندسی ژنتیک، عمر انبارمانی رو در اجناس مختلف بهبود بخشید (قوش و همکاران، ۲۰۱۱).

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد