عنوان پایان نامه :

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

سفتی بافت

نرم شدن و تغییرات بافتی طی رسیدن میوه­ها در هر گونه­ی خاص، ویژگی­های مخصوص به خود رو داراس (برامل و همکاران، ۲۰۰۴). از نظر مصرف­کنندگان بهترین گیلاس­ها اون­هایی هستن که بافت میوه در تموم قسمت­های میوه سفت و ترد باشه. کلا سفتی میوه ترکیبی از گوشت و پوست بوده و یکی از شاخص­های مهم در نگهداری کیفیت در طول مراحل برداشت، حمل و نقل و نگهداری میوه در انبار می­باشه. بین رنگ، مواد جامد محلول و سفتی بافت اتحاد معنی­داری مشاهده شدهه. گیلاس­های با ۱۶ درصد مواد جامد محلول سفت­تر از گیلاس­های با ۲۸ درصد مواد جامد محلول بوده اما این گیلاس­ها از نظر بقیه خصوصیات مانند رنگ، مزه و چیزای دیگه ای به جز اینا از کیفیت پایین­تری بهره مند بودن. سفتی بافت میوه بعد از برداشت و طی زمان انبارداری تغییر می­کنه (گنجی­مقدم و بوذری، ۱۳۸۸).

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه ارشد رشته مهندسی کشاورزی : بررسی فاکتورهای موثر در باززایی درون شیشه¬ای مریم¬گلی¬کبیر۹۱ (Salvia sclarea L.)
دسته‌ها: پایان نامه ارشد