عنوان پایان نامه :

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

طبقه­بندی ارقام گیلاس

بیشتر سیستم­های طبقه بندی الان ارقام گیلاس رو طبق رنگ پوست، محکمی گوشت، رنگ آب میوه و زمان رسیدگی اونا طبقه­بندی می­کنن. پایه این طبقه­بندی­ها بیشتر خصوصیات و ذائقه مختلف مردم دنیا می­باشه.

کلا از نقطه نظر پرورش­دهندگان گیلاس، مهم­ترین ویژگی گیلاس­ها جدا از اینکه میزان محصول، زمان رسیدگی، اندازه میوه، رنگ پوست، زمان گلدهی و موافقت با ارقام دیگر، مقاومت به ترک­خوردگی، محکمی گوشت میوه و توانایی نگهداری میوه در طول مراحل برداشت تا فروش هست (وبستر و همکاران، ۱۹۹۶).

 

۲-۳- کیفیت میوه

کیفیت میوه یکی از اهداف مهم اصلاحی گیلاسه. شاخص­های کیفیت می­تواند مربوط به عوامل داخلی یا ظاهری میوه باشه. اهمیت معیارهای خارجی کلا ممکنه از نظر مصرف کنندگان بیشتر باشه ولی در صورتی که اونا از کیفیت داخلی میوه مطمئن نباشن در خرید محصول کاهش زیادی رخ می­بده. صفاتی که به طور عمومی جهت اندازه­گیری کیفیت در میوه­های گیلاس و برنامه­های انتخاب رقم استفاده می­شن عبارتند از: رنگ سطحی میوه، رنگ گوشت، اندازه و شکل میوه، نسبت مواد جامد محلول به اسیدیته، سفتی بافت، میزان چسبندگی میوه به دم و مزه میوه. جهت اندازه گیری صفات کیفی، رسیدگی با هم میوه لازم هست (گنجی­مقدم و بوذری، ۱۳۸۸).

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   دانلود پایان نامه رشته مهندسی کشاورزی : تولید شیر کم لاکتوز به روش مداوم و بهینه سازی شرایط تولید این شیر در ستون های حاوی آنزیم لاکتاز تثبیت شده در کلسیم آلژینات

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد