عنوان پایان نامه :

  تولید شیر کم لاکتوز به روش همیشگی و بهینه سازی شرایط تولید این شیر در ستونای شامل آنزیم لاکتاز ثابت شده در کلسیم آلژینات

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

-اثرات لاکتوز در روده بزرگ:

لاکتوز اضافی در روده بزرگ می تونه باعث موارد زیر شه:

۱- آب گیری بافت با توجه به اثرات اسمزی ۲- جذب ضعیف کلسیم با توجه به اسیدیته پائین ۳- تخمیر لاکتوز به وسیله فلور میکروبی که موجب تولید گازهای دی اکسید کربن و هیدروژن شده و می تونه ناراحتیایی مثل دل درد ،اسهال ،استفراغ و نفخ رو به دنبال داشته باشه (۵۳) .

 

۱۲۱-آسیب نبود تحمل لاکتوز در مناطق مختلف :

تحقیقات نشون میده که افراد گرفتار نسبت به مقادیر کم لاکتوز ( ۰ – ۲ گرم لاکتوز ) واکنش خاصی نشون نمی دن و بروز علایم با مصرف مقادیر بیشتر لاکتوز ( بیشتر از ۶ گرم ) مشاهده می شه.میزان دچار شدن به این مریضی در مناطق جورواجور هم متفاوته.کمترین درصد دچار شدن در مناطق قفقاز و شمال اروپا دیده می شه ؛ (کمتر از ۳% جمعیت بزرگسال ) بیشترین میزان دچار شدن در آمریکای جنوبی و پاره ای از مناطق آسیا (تقریبا ۱۰۰ % جمعیت بزرگسال ) دیده می شه .در مورد جمعیت گرفتار در ایران بدیش اینه تا کنون مطالعه خاصی صورت نگرفته ولی با دلیل به بعضی از تحقیقات انجام شده در کشورهای هم جوار و در بعضی از مقالات رقم ۸۵ % جمعیت بزرگسال یا یعنی حدود بیشتر از ۹ میلیون نفر واسه ایران اشاره شدهه .البته قابل پیش بینیه که بدلیل نبود تمایل به مصرف مواد لبنی از طرف اینجور جمعیت خیلی از جمعیت کشور ،خطر گسترش بیماریهای به دلیل کمبود کلسیم و هم سوء تغذیه رو افزایش میده .در کشورای پیشرفته این مشکل با تهیه و عرضه اجناس لبنی کم لاکتوز و حتی بی لاکتوز تا حد زیاد زیادی بر طرف شدهه (۵۳) .

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه مهندسی کشاورزی : بررسی میزان تولید و هزینه عملیات تنک کردن در جنگل های دست کاشت شمال کشور

 

۱۳لاکتوز شیر:

لاکتوز یک دی ساکارید تشکیل شده از یک واحد گلوکز و یک واحد گالاکتوزه .شیر گاو بطور متوسط دارای ۴/۸ درصد قند لاکتوزه یا یعنی هر فرد هنگام نوشیدن یک لیوان شیر( ۲۵۰ میلی لیتر) تقریبا ۱۲ گرم لاکتوز وارد دستگاه گوارش خود می کنه. به خاطر کاهش مشکلات به دلیل نبود تحمل لاکتوز ،طبق منابع کمه کم باید ۷۵ % میزان لاکتوز موجود در شیر کم بشه تا به کمتر از ۱ درصد برسه. وزن مولکولی لاکتوز ۳۴۲/۳ گرم بر موله .در دمای اتاق ساکارز ۱۰ بار محلول تر از لاکتوزه (۲۲).

-آنزیم لاکتاز:

روی بخش فعال آنزیم لاکتاز دو گروه کربوکسیلی شناخته شدهه ،یکی از این گروه های کربوکسیلی اکسیژن گلیکوزیدیک رو پروتونه می کنه و باعث شکسته شدن پیوند گلیکوزیدیک سوبسترا (لاکتوز) می شه .گروه کربوکسیلیک دیگر هم به شکل یک نوکلئوفیل[۱]  رفتار می کنه و کوالانت آنزیم – گالاکتوزیل میانی رو می سازه .(Zechel & Whiters) (37) .

[۱] – Nucleophile

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

پایان نامه تولید شیر کم لاکتوز به روش همیشگی و بهینه سازی شرایط تولید این شیر در ستونای شامل آنزیم لاکتاز ثابت شده در کلسیم آلژینات

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

پایان نامه  تولید شیر کم لاکتوز به روش همیشگی و بهینه سازی شرایط تولید این شیر در ستونای شامل آنزیم لاکتاز ثابت شده در کلسیم آلژینات

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد