عنوان پایان نامه :

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

 

بلوغ و رسیدگی در گیلاس

رسیدگی به فرآیندی از رشد گفته می­شه که بعد از بلوغ و ابتدا مرحله پیری می­باشه و کلا به تغییرات فیزیکی و شیمیایی مثل تغییر در رنگ و سرعت تنفس، تولید اتیلن، نفوذپذیری بافت، تغییر در مواد پکتیکی، کربوهیدرات­ها، اسیدهای آلی، پروتئین­ها و نوکلئیک اسیدها به ویژه mRNA و مواد فرار که باعث تغییرات کیفی میوه می­شه، گفته می­شه (گنجی­مقدم و بوذری، ۱۳۸۸). رسیدن میوه گیلاس به طور پیوسته با یک افزایش سریع در اندازه میوه، وزن، مواد جامد محلول و فعالیت آنزیم­هایی مانند پکتین متیل استراز و پلی گلاکتوروناز در طول چند هفته آخر قبل از برداشت میوه رخ می­بده (کاپل و همکاران، ۱۹۹۶). بیشتر از ۲۵ درصد وزن پایانی میوه در هفته آخر رشد قبل از برداشت اضافه می­شه و در طول این مدت تغییرات مهمی در رنگ، وزن مخصوص، مزه و بافت اون بوجود می­آید (گرانجر و همکاران، ۱۹۹۶). غلظت قند خیلی سریع افزایش پیدا می­کنه، در حالی که اسیدها خصوصا اسید مالیک تقریبا ثابت باقی می­موند (سالونخه و همکاران، ۱۹۸۶).

گیلاس جزء میوه­های نافرازگرا می­باشه و کیفیت میوه بعد از برداشت تغییر مطلوبی پیدا نمی­کنه. ارقام مختلف گیلاس دارای زمان رسیدن متفاوتی می­باشن. اهمیت اتیلن در پیشرفت گیلاس و رسیدگی اون هنوز مشخص و روشن نیس اما سطح اتیلن بافت و مواد متشکله اصلی اتیلن در طول مرحله رسیدن بالا می­رود. این کشف مشخص می­کنه که اتیلن ممکنه جرقه طبیعی واسه متورم شدن و رسیدن میوه باشه. به تاخیر افتادن رنگ و پیشرفت سفتی میوه در اثر کاربرد اسید جیبرلیک تایید کننده این مطلب می­باشه (گرانجر، ۱۹۹۶).

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه رشته مهندسی کشاورزی : مدیریت آبیاری با مدل CROPWAT

تاخیر در برداشت محصول باعث افزایش کیفیت میوه میشه ولی می­تواند عمر انبارمانی میوه رو کوتاه کنه (گنجی­مقدم و بوذری، ۱۳۸۸).

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد