شمام واسه جذب مشتریان بیش تر در رستورانا با مشکلات زیادی روبرو میشید؟

این مقاله جواب همه سوالات شما رو دور و بر مشکلات رستوران و جذب مشتریان بیش تر عرضه می کنه.

 

مشکلات رستورانا و راه حل واسه جذب مشتریان بیش تر

 

جذب مشتریان بیش تر

میدونید کسب و کارایی که مربوط به صنایع غذایی هستن در خطر خطرند! طبق تحقیقات بدست اومده حدود ۶۰ درصد از کسب و کارا در سال اول تاسیس شکست می خورن.

چیجوری موفقیت یک رستوران بدست میاد؟

با استفاده از راهکارهای متنوعی که سایت پدیده فکر مهتر در مقاله های متفاوت خود ارائه میده می تونین موفقیت کسب وکار خود رو تضمین کنین.

شایع ترین مشکلات جذب مشتری واسه رستورانا چیه؟

با درک مشکلات رستورانای خود میتونین به هر موفقیتی برسین. استراتژیایی رو واسه جنگ با مشکلات رستورانا توضیح میدم که امیدوارم به درد بخور واقع شه.

 

منوی غذایی

یکی از شایع ترین مشکلات مدیران، منوی غذایی رستوران هاست. می پرسین چیجوری؟

خوب، اگه به رستورانی برید و منوی غذایی کامل، باحال، جذاب، و واضحی نداشته باشه، چیجوری غذای خود رو سفارش می دید؟

یک منوی غذای خوب، کمک می کنه تا مشتری به بهترین وجه، غذای خود رو انتخاب کنه. ممکنه به یک رستوران برید و گارسون چند منو رو جهت انتخاب به شما ارائه بده، در این لحظه هم انتخاب غذا واسه تون سخت شده و هم نمی دونین کدوم منو معتبرتره! یک منوی کامل، بدون ایراد و قشنگ می تونه اولین راه حلِ یک مدیر موثر واسه جذب مشتری باشه.

 

ظرف غذایی رستوران مورد علاقه مشتریه؟

تاسف باره اگه بدونین بعضی از رستورانا واسه ارائه غذای خود و گرفتن پول از مشتریان از ظروفی با طراحیِ بدون کیفیت و مخالف با سلیقه مشتری استفاده می کنن که به زائقه خیلیا خوش نمیاد.

به نظر شما گرون بودن یا ارزون بودن ظرف نقشی در جذب مشتری داره؟

متأسفانه بله! بعضی از مردم فقط به رستورانایی می رن که در بشقابای قشنگ غذای شون رو سرو کنن. بعضی هم با سلیقه خوب شون طوری ظروف رو انتخاب می کنن که ناخودآگاه، مشتری عاشق رستوران می شه. از منوهایی بهره ببرین که دست کم دو برگه واسه غذاهای ویژه در اون به کار بردن. شاید واسه شمام اتفاق افتاده باشه که به رستوران برید و با منویی که حدوداً ۱۰ صفحه ای روبرو شید که تنوع غذایی بسیاری داره، با این نوع منوها، شایدً واسه انتخاب غذا با مشکل روبرو میشید.

اگه تمرکز واسه طراحی یک منوی موثر و جذاب ندارین از یک متخصص کمک بگیرین.

 

مهم ترین ویژگی یک منوی غذایی چیه؟

جالبه بدونین که مهم ترین ویژگی یک منو راحت خوندن اینه. واسه نوشتن یک منو اونو تایپ کرده و کپی کنین هیچوقت منو رو با دست ننویسین!

 

تمیز نگه داشتن یک منو چه اهمیتی داره؟

مدیر عزیز! نذارین چربی غذاها، آب و هر گونه مواد تخریب کننده باعث کثیف شدن منوی غذایی تون شه! مشتریان از منوی کهنه و کثیف نتیجه می گیرن که غذای شمام مثل منو غیر سالمه.

 

بهترین وسیله واسه جذب مشترب واسه یک رستوران چیه؟

موبایل! بله درست خوندین، گوشیای هوشمند الان بهترین وسیله واسه جذب مشتری ست.

از غذاهای زیبای خود تصاویری تهیه کنین، عکس زیبای خوراکیا رو در مناسبتای جورواجور به اشتراک بذارین. شبکه های اجتماعی چون اینستاگرام واسه رستورانا مناسب هستن. مشتریان با دیدن تصاویر خوش آب و رنگ غذاها از روش اینستاگرام به جستجوی نشانی شما می پرازن.

 

مطلب پیشنهادی: روشای هدف دار اینستاگرام ویژه بازاریابان خلاق

 

خدمات مشتری

برداشت اول مشتری از خدمات یک رستوران خیلی مهمه. ارائه خدمات ضعیف باعث شکست معامله بین شما و مهمون تون می شه. ممکنه از غذاهای سالم و برجسته ای در سطح تموم محیط بهره ببرین و طعم به یادماندنی رو زیر زبون مشتری بر جای گذارید اما خدمات شما ضعیف باشه. کلید موفقیت ارائه یک خدمات خوب و رضایت کامل مشتری از تموم گزینه هاست. تموم کادر فنی یک رستوران با دست در دست هم دادن می تونن غذای باحالی به مردم ارائه دهند.

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   آگهی کاریابی واقعی و غیر واقعی کدوما هستن؟

 

چیجوری از مردم استقبال و پذیرایی می کنین؟

با ورود مشتری به رستوران هر یه قدم که به طرف اون واسه پذیرایی بر می دارین مهمه. اگه از مشتری خود استقبال نکنین مشتری رستوران رو ترک می کنن!

چه روشایی واسه استقبال از مشتری یاد گرفتین؟

بعضی وقتا یک لبخند مهربون به طرف مشتری از صد راه حلِ پذیرایی کارآمدتره.

 

مدیریت رستوران

شاید بهتر باشه مدیریت رو این جور توضیح کنیم: اگه مهم ترین قطعه پازل شما گم شه چی رو می تونین جانشین اون کنین؟ مدیر یک رستوران باید توجه داشته باشه به اینکه چیجوری باید اطلاعات کار و کاسبی خود رو جدا سازی و بررسی کنه. جالبه بدونین خیلی از رستورانای کوچیک بهتر از رستورانای بزرگ مدیریت می شن.

اگه فردی وارد رستوران شما شد و از شما پرسید مقوی تری غذای شما چیه چه پاسخی می دید؟

حتماً تلاش می کنین سود آور ترین منوی غذای خود رو ارائه بدین! تعجبی نداره، همه پول رو دوست دارن، اما اگه این منو با زائقه مشتری موافق نبود چه واکنشی نشون می دید؟ از یک راه حل پرطرفدار استفاده کنین. در ظرفای قشنگ شکلای جور واجور غذاهای خوشمزه و مقوی رو واسه تست به مشتری ارائه بدین. با این روش مشتری می تونه طبق سلیقه ی خود خوشمزه ترین غذای مقوی رو انتخاب کنه. این یکی از روشای هدف دار واسه جذب مشتری ست.

 

استخدام و آموزش کارکنان

بیشتر صاحبان رستورانا به اهمیت آموزش و استخدام کارکنان فهمیدن. با این حال خیلی از مدیران رستورانا در استخدام مردم دچار اشتباه می شن میزان گردش مالی یک رستوران باید روز به روز از بهره وری کارکنانش بیشتر و بیشتر زیاد شه، اما استخدام یک فرد اشتباه باعث خسارتای جبران ناپذیری می شه. وقتی که به کارکنان خود تموم پیشنهادا رو واسه بهتر ارائه دادن خدمات می کنین اول از خود بپرسید! من آموزشی در این باره به کارمند خود دادم؟ یا توقع من با بی قانونی در درست یک کارگر بی تجربه در حال اجراست؟ هدف دار کردن اهداف به پایبند بودن شما به قوانین نیاز داره. ایجاد و حفظ ساختار یک رستوران به آدمایی مسئولیت پذیر و با انگیزه احتیاج داره.

 

بازاریابی رستوران

خیلی از صاحبان کسب و کارای موفق، به بازاریابی کار خود توجه شایانی کردن و اینک در قله های موفقیت و ثروت از این جور مردم جلو می زنن. یکی از شایع ترین مشکلات رستورانا، نداشتن فعالیت و ضعف در مورد بازاریابیه.

حتماً می پرسین:

چیجوری واسه رستوران خود بازاریابی کنیم؟

بازاریابی واسه یک رستوران روشای هدف دار متفاوتی از شما می خواد. واسه بازاریابی یک رستوران رعایت این گزینه ها لازم ست. اول لوگوی رستوران رو طراحی کنین، ایجاد یک طرح واسه بازاریابی به وسیله مدیر، هدف گذاری طی مدتای جور واجور، طراحی سایت واسه پاسخگویی به مشتریان، ارائه نرم افزارهای طراحی شده غذا به وسیله متخصص واسه مشتری، اشتراک گذاری تصاویر در شبکه های اجتماعی، طراحی برنامه ویژه واسه مشتریان وفادار و … به عنوان کاربردی ترین راه های بازاریابی رستورانا در پیش گرفتن می شن.

 

سرمایه رستوران

در آخر، به بزرگ ترین مشکل کارآفرینان که رستوران داران از آن رنج می برن می پردازیم. این مشکل سرمایه س. صاحبان رستورانا واسه گسترش کار خود و اجرای بهترین روشای هدف دار به سرمایه نیاز دارن. واسه بهتر اجرا شدن کار خود اول سرمایه خود رو تهیه کنین، بعد شروع به کار کردن کنین تا در نیمه فعالیت دچار ناامیدی، استرس و دیگه مشکلات نشید و خود رو فردی شکست خورده نپندارید. رستوران داری کاری پرهزینهه کسی نمیتونه پیش بینیای لازم واسه سرمایه لازم رو حدس بزنه. اما بهرحال امیدواریم با این مطالعه این مطلب، در سختیای این راه شما رو کمک کرده باشیم.

 

 

[تعداد: ۴۵    میانگین: ۳.۷/۵]

دسته‌ها: آموزشی

دیدگاهتان را بنویسید