عنوان پایان نامه :

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

تاریخچه و اهمیت برنج

تشخیص این که موطن اصلی برنج کجاست و واسه اولین­بار در کدوم نقطه از دنیا کشت برنج عادی گردیده، واسه محققان زیاد سخته. بر همین پایه، اطلاعات متفاوتی درباره موطن اصلی برنج و تاریخچه کشت وکار اون ارائه شدهه. بعضی از محققان موطن برنج رو کنیا و نیجریه می­دانند و قدمت کشت اونو ۳۵۰۰ سال حدس زده­ان و یه سریای دیگه از محققان، منطقه آسیا رو ریشه و مبداء برنج می­دانند. بعضی از نویسندگان موطن دقیق برنج رو جنوب شرق آسیا و به ویژه کشورهای هند و چین معرفی کرده­ان و فکر می کنن که تاریخچه کشت برنج در اون کشورها به بیشتر از هفت­هزار سال می­رسد. کشت هزاران دانه برنج در عملیات قدیم­شناسی در استان «جیانگ­جو» در شرق کشور چین، تاریخچه کشت این محصول رو به ۵۵۰۰ سال قبل باز می­گردونه. خبرگزاری «شین­هوا» به نقل از قدیم­شناسان گزارش داد که دانه­های کشف شده در مرکز باستانی «لانگ­چیوزوانگ» در شمال رود «یانگ­تسه» بیان کننده اینه که مردم کشور چین در فاصله زمانی بین ۵۵۰۰ تا ۷۰۰۰ سال قبل به کشت برنج می­پرداخته­ان.یکی از مدارک در مورد زراعت برنج به ابیات سرزمین چین و به ۲۷۰۰ سال قبل از میلاد تعلق داره. سند دیگری از سابقه زراعت برنج نشون می­بده که اهالی هندوستان از ۱۷۰۰ سال قبل از میلاد و مردم ژاپن از یک قرن قبل از میلاد، برنج می­کاشته­ان. پس از کشورهای هندوستان و چین، کم کم کشت برنج در بقیه کشورها مثل تایلند، فیلیپین، ژاپن، کره­شمالی، کره­جنوبی، مالزی و تایوان رواج پیدا تا جایی که الان، ۹۰ درصد برنج دنیا در کشورهای چین، هندوستان، ژاپن، کره، جنوب شرقی آسیا و جزیرها مجاور اقیانوس آروم (قاره آسیا) کشت می­شه. برنج یکی از گیاهان مهم تیره غلات و غذای اصلی بیشتر کشورهای دنیا می­باشه. این محصول زراعی بخش خیلی از انرژی غذایی حدود نصف جمعیت دنیا رو تامین می­کنه که بیشتر اونا در آسیا زندگی می­کنن. با توجه به رشد زیاد جمعیت در آسیا که حدود ۹۰ درصد برنج دنیا در اون تولید و مصرف می­شه، تولید سالیانه برنج باید حدود ۷/۱ درصد زیاد شه تا نیاز آینده مصرف­کنندگان رو تامین کنه (داتوسری، ۲۰۰۳). سابقه کشت برنج در ایران به پایان دوره ساسانیان رسیده و گسترش وسیع اون از قرن دهم میلادی به بعد انجام شده. بعضی هم فکر می کنن شلتوک واسه اولین­بار در زمان خسرو انوشیروان از هند به ایران آورده شده و یه سریای دیگه هم رونق کشت برنج رو به پس از تسلط اعراب در ایران نسبت داده و باور دارن در دوره ساسانیان برنجکاری در ایران وجود نداشتهه.

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه ارشد مهندسی کشاورزی : مقایسه اثر میکرو و نانو دی اکسید تیتانیوم بر خواص ضد میکروبی، مکانیکی، الکترومغناطیسی، عبوردهی و ایزوترم جذب تعادلی رطوبت نشاسته سیب زمینی

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد