عنوان پایان نامه :

 تاثیرشرایطوروشهای مختلف خشک کردن برویژگی¬های آنتی اکسیدانی و میزان ترکیبات فنلی برگزیتون۹۲

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

۲-۴-۱- ترکیبات فنولی

ترکیبات فنولی گروه بزرگی از متابولیت های ثانویه گیاهی بوده و حدود ۸۰۰۰ ترکیب مختلف در این گروه قرار می گیرند. در مواد غذایی ترکیبات فنولی در ایجاد طعم تلخ و گس، رنگ تیره، بو و پایداری اکسیداتیو محصول نقش موثری دارن. جدا از اینکه این، اثرات ضد تغذیه ای بعضی از ترکیبات فنولی و عملکردهای مفید یه سری های دیگه از اونا، که در قسمت های بعدیبه طور جدا از هم مورد بررسی قرار می گیرند، واسه خیلی از تولید کنندگان و مصرف کنندگان دارای اهمیته. ترکیبات فنولی پخش غیر یکنواختی در بخش های مختلف گیاه دارن.لایه های خارجی گیاه مثل پوست نسبت به بخش های داخلی تر مانند آندوسپرم شامل مقادیر بیشتری از ترکیبات فنولی می باشن (ناک و شهیدی، ۲۰۰۴). مقدار این ترکیبات در مواد غذایی با اصل گیاهی تحت اثر عوامل مختلفی قرار میگیره که از اون جمله میشه به فاکتورهای ژنتیکی، ترکیب خاک، شرایط محیطی و آب و هوایی، میزان رسیدگی و عملیات پس از برداشت اشاره کرد (فالر و فیالهو، ۲۰۰۹).

ساختار عمومی این ترکیبات شامل یک حلقه بنزنی بوده که کمه کم یک گروه هیدروکسیل به طور مستقیم به اتم کربن اون وصل شدهه. این ساختار فنول نام داره. طبق تعداد حلقه های فنولی و گروه های هیدروکسیل، ترکیبات فنولی به گروه های مختلف طبقه بندی می شن که در این بین فلاونوئیدها و اسیدهای فنولی مهمترین اونا به حساب میان (ماناچ و همکاران،۲۰۰۴).

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه رشته کشاورزی : بررسی اثرکاربرد قارچ مایکوریزا و تنش خشکی برکارایی جذب عناصر غذایی و روابط آبی در گیاه لوبیا سبز

۲-۴-۱-۱- اسیدهای فنولی

ترکیباتی با وزن مولکولی پایین بوده که در ساختار خود دارای یک گروه کربوکسیلیک اسید می باشن. با اینکه ساختار پایه در این ترکیبات مشابهه اما تعداد و محل قرار گرفتن گروه های هیدروکسیل در حلقه آروماتیک باعث ایجاد تنوع ساختاری در اسیدهای فنولی می شه ( ناک و شهیدی، ۲۰۰۴). مشتقات هیدروکسی بنزوئیک اسید معمولا در گیاهان عالی و سرخس ها در حالی که مشتقات سینامیک اسید عموما در گیاهان خوراکی پیدا می شن. شکل (۲-۱) شکل های مختلف مشتقات اسیدهای فنولی رو نشون می ده. این دسته از فنول ها درزمان مراحل مختلف رشدگیاه ظاهر می شن و شرایط محیطی اثر زیادی بر میزان تولید اونا داره (استالیکاس، ۲۰۰۷).

 

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

پایان نامه تاثیرشرایطوروشهای مختلف خشک کردن برویژگی¬های آنتی اکسیدانی و میزان ترکیبات فنلی برگزیتون۹۲

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

پایان نامه تاثیرشرایطوروشهای مختلف خشک کردن برویژگی¬های آنتی اکسیدانی و میزان ترکیبات فنلی برگزیتون۹۲

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد