عنوان پایان نامه :

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

۳-۳-۵- آماده­سازی کورم ارکیده

واسه کشت کورم ارکیده، اول دست­های خود رو از آرنج تا نوک انگشتان با صابون یا مایع دستشویی خوب شسته و پس از خشک کردن دستا، با دستکش استریل کار رو شروع می کنیم. لازم به ذکره که واسه کار در زیر هود از قبل باید دو شیشه مربا رو پس از ضد عفونی در زیر هود بذاریم و اونا رو تا نزدیک به نیمه از الکل ۹۶ درصد پر کنیم واسه اینکه پس از پایان برش نمونه های داخل هر شیشه لازمه تا وسایل برش دوباره با مواد و شعله ضدعفونی شده و جهت خنک شدن و هم ضد عفونی دوباره در داخل شیشهای الکل قرار گیرند.

پس از ضدعفونی کردن پنس و تیغ با الکل و گرما مستقیم چراغ الکلی با احتیاط کامل در شیشه حامل کورم­ها رو باز کرده و با پنس کورم­ها رو از داخل شیشه بیرون آورده و در داخل پتریدیش قرار می­دهیم اون وقت با یک پنس مجموعه کورم­ها رو نگه داشته و با تیغ کورم­ها رو جدا می­کنیم. پس از جداسازی کورم­ها در داخل پتریدیش، کورم­های جدا شده رو با پنس درون شیشهای مربا که شامل محیط MS وهورمون­ها می­باشن با احتیاط و دقت زیاد قرار می­دهیم. نکته مهم اینه که در هر شیشه مربا (محیط MS) باید ۴ کورم گذاشته شه. پس از قرار گرفتن کورم­ها در داخل محیط MS اول در شیشها رو بسته وسپس با نوار پارافین دور شیشه­ها رو واسه جلوگیری از ورود قارچ و میکروب می­بندیم. شیشه­ها پس از کشت شدن به اتاق کشت یا فیتوترون انتقال داده شدن و در اونجا روی قفسه­های مخصوص و در زیر نورهای مصنوعی قرار گرفتن.

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه ارشد رشته مهندسی کشاورزی : بررسی اثرکاربرد قارچ مایکوریزا و تنش خشکی برکارایی جذب عناصر غذایی و روابط آبی در گیاه لوبیا سبز

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد