عنوان پایان نامه :

  تولید شیر کم لاکتوز به روش همیشگی و بهینه سازی شرایط تولید این شیر در ستونای شامل آنزیم لاکتاز ثابت شده در کلسیم آلژینات

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

-رخدادای اثبات آنزیم در آلژینات :

وقتی که محلول آلژین به محلول کلسیم کلراید اضافه می شه ،یون سدیم موجود در اون با کلسیم موجود در محلول کلسیم کلراید ،عوض کردن یونی می شه و این مسئله باعث می شه که سدیم آلژینات محلول در آب به کلسیم آلژینات نامحلول در آب تبدیل شه .بلوکای L-Guluronan آلژینات با یونای کلسیم واکنش می دهند (۲۶) .

موقع اضافه کردن محلول آلژینات به شکل قطره قطره به محلول کلسیم کلراید اضافه می شه ،بیدها به طور سریع تشکیل می گردن و به مدت زمان کوتاهی در سطح محلول کلسیم کلراید می مونن که در مرحله بعد به دلیل افزایش دانسیته بیدها شروع به ته نشین شدن می کنن که اصطلاحا این دوره به مرحله رسیدن[۱] معروفه .آزاد شدن آب از بیدها در مرحله رسیدن یا بلوغ ،اتفاق می افته(سینرزیس) (۱۹۹۵  Velings and Mestdagh) (5) .

آلژینات یک ماده پلی آنیونیکه ،اما پروتئین یا آنزیم هم می تونه به طور مثبت باردار شه و هم به شکل منفی که این به pH محیط و نقطه ایزوالکتریک پپتید بستگی داره .وقتی pH به زیر نقطه ایزوالکتریک برسه ،پروتئین به طور مثبت باردار می شه .جذب پروتئین در بیدهای آلژینات تحت اثر  pH  قرار میگیره .بیشترین حد جذب پروتئین در آلژینات وقتیه که pH به آرامی به زیر نقطه ایزوالکتریک آنزیم لاکتاز (pI=4/61) کاهش پیدا کنه .در این حالت پروتئین به طور مثبت و آلژینات به شکل آنیونی با همدیگه پیوند پیدا میکنن .(Velings and Mestdagh 1994) (26) .

وقتی که آنزیم لاکتاز در بیدهای آلژینات میکروانکپسوله می شه مقداری از آنزیم لاکتاز در اثر اتلاف پروتئین از دست میره .که این اتلاف پروتئین در مرحله اضافه کردن محلول آنزیم– آلژین به محلول کلسیم کلراید در اثر سینرزیس اتفاق می افته .پدیده انقباض با اتصال عرضی آلژینات و به دنبال اون نشت آب ،دلیل اتلاف پپتیدهای محلول در آبه  . Pommer – Sheim در سال ۱۹۹۴ گزارش کردن که در طول تشکیل بیدهای ژلی ابتدایی ،۳۴/۴ درصد از آنزیم با نشت به محلول اتلاف می شه ،بی این که آنزیم دناتوره شه .اتلاف اصلی (۳۰/۲ درصد) وقتیه که قطرات آلژینات موقع اضافه شدن به محلول کلسیم کلراید به شکل ژل در میان .واسه تهیه بیدهای آلژینات از روش  Sun and Lim  (در سال ۱۹۸۰) استفاده شد .واسه انجام یافتن اتصال عرضی ،ویسکوزیته محلولای آلژینات عامل مهمیه .ویسکوزیته ،چکه چکه کردن محلولای آلژینات رو از نازل تحت اثر قرار میده .ویسکوزیته محلولای آلژینات ،نشت آب رو در طول اتصال عرضی ،تحت اثر قرار می دهند ؛طوری که با افزایش غلظت آلژینات ،محلول آلژین ویسکوزتر و نشت آب هم کمتر می شه .محلولای آلژینات  ویژگیای مایعات غیر نیوتنی رو دارن و بین ویسکوزیته و غلظت آلژینات یک رابطه غیر خطی هست (۵) .

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه مهندسی کشاورزی : تأثیر سه روش خشک کردن خورشیدی، هوای خشک و آفتابی (سنتی) بر کمیت و کیفیت لیمو ترش

[۱] – Maturation

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

پایان نامه تولید شیر کم لاکتوز به روش همیشگی و بهینه سازی شرایط تولید این شیر در ستونای شامل آنزیم لاکتاز ثابت شده در کلسیم آلژینات

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

پایان نامه  تولید شیر کم لاکتوز به روش همیشگی و بهینه سازی شرایط تولید این شیر در ستونای شامل آنزیم لاکتاز ثابت شده در کلسیم آلژینات

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد