عنوان پایان نامه :

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

 

عطر توتون ( aroma )یا بوی توتون ( odor )

میزان و نوع عطر به مقدار زیاد تحت اثر فنولها و کاربونیل­هاس (مصباح، ۱۳۸۱). تخمیر و کهنه کردن برگها بر عطر اثر می­گذارد. ً کیفیت عطر در درجه اول به نوع و واریته توتون بستگی داره و بعد خاک و اقلیم عوامل کلی­ای هستن که بر شدت عطر اثر می­گذارند. اما عوامل واقعی وجود و شدت عطر هنوز شناخته نشده­ان. اسیدسیتریک و اسیداکسالیک باعث کاهش عطر توتون می شن (مصباح، ۱۳۸۱)..

۱-۷-۱ :  مزه یا طعم ( taste )

به دلیل موادیه در دود توتون که در بزاق حل می شن و با غدهای چشایی تماس پیدا
می کنن و مزه حس می شه ترشی، شیرینی، شوری و تلخی چار مزه ابتدایی هستن. مواد مختلف در دود مزه­ای رو می­سازند که با چار مزه ابتدایی متفاوته. مثل گسی، طعم مطبوع باعث رضایت از کشیدن و مزه نامطبوع باعث نارضایتی و زنندگی از کشیدن توتون می­شه ( مصباح، ۱۳۸۱ ).

 

۱-۷-۲ :  عطر و طعم ( Flavour )

کل حس بویایی و چشایی در موقع کشیدن توتونه. عطر و طعم خیلی به هم نزدیک ان.پا برگها کمترین مقدار عطر و طعم رو دارن و کم کم به طرف بالای بوته دارای عطر و طعم شده و میزان اون به طرف بالا زیاد می شه ( مصباح، ۱۳۸۱ ).

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه : بررسی عوامل مؤثر برعملکرد اقتصادی روش‏های مختلف مدیریتی در تولید انگور شهرستان ملکان استان آذربایجان شرقی

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد