عنوان پایان نامه :

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

۱-۱- خواص بیولوژیک اسانس­ها و عصاره­های گیاهی

 

تحقیقات زیادی در مورد خواص بیولوژیکی خیلی از اسانس­ها و عصاره­های گیاهی انجام شده و استفاده از اون­ها به عنوان دارو در تعدادی از کشورا در علم پزشکی جدید پایه ریزی شدهه. از خواص کلی اسانس­ها و عصاره­های گیاهی می­توان به خاصیت ضداکسایشی، ضد ­سرطانی، ضد ­ویروسی، ضد ­دردی، ضد­ ورم، ضد تب، ضد انگلی و استفاده به عنوان حشره کشای گیاهی اشاره کرد (۸).

 

۱-۱-۱-  بی خطر بودن مصرف اسانس و عصاره

 

تعداد خیلی از ترکیبات کلی اسانس­ها و عصاره­های گیاهی جز لیست مواد سالم و امن قرار گرفتن گرچه که تعداد قابل توجه­ای از این ترکیبات باعث تحریک بافت دهن و ایجاد سوزس در مخاط بدن می­کنن ولی به دلیل غلظت­های پایین مورد استفاده در مواد غذایی این مسئله در عمل مشکلی ایجاد نمی­کنه (۴۷).

 

۱-۱-۲-  خواص ضد باکتری اسانس­ها و عصاره­های گیاهی

 

یکی از ویژگی­های اسانس­ها و عصاره­های گیاهی ، خاصیت هیدروفوبیکی یا آبگریزی اون­هاس که این مواد رو قادر می سازه در ساختار غشا­های لیپیدی یاخته­های باکتریایی و میتوکندریایی نفوذ کنن و با مشکل در ساختار لیپیدی یاخته، باعث نفوذ پذیری و نشت مواد از غشا می­شن. نشت گسترده مولکولای لازم و یونا از یاختهای باکتریایی، مشکل در کار پمپ محرکه الکترونی، در آخر موجب مرگ اونا می شن (۱۹، ۴۱ و ۶۷).

 

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه ارشد رشته مهندسی کشاورزی : بررسی عامل جنس بر میزان سایش در نازل‌های سم‌پاش‌های کشاورزی

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد