عنوان پایان نامه :

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

 

خامه قنادی یا خامه زده

یعنی خامه ای که در اثر زدن باز شدن پیدا میکنه که به این باز شدن اوورران[۱]  گفته می شه که غشا لیپو پروتئین با توجه به خاصیت کاری اون تورم یابد واسه استاندارد کردن چربی بهتره که از خامه کم چرب و یا پرچرب استفاده کرد. این نوع خامه شامل ۲۸ تا ۳۵ درصد چربیه ولی بعضی وقتا واسه رسیدن به ثبات بیشتر موقع زدن محتوای چربی اونو نزدیک ۴۰ درصد انتخاب می کنن. انجام دقیق عملیات فرآیندی در تولید این نوع خامه در ثبات خواص زدنی و افزایش حجم اون اثر زیادی داره که مثل میشه به نگهداری خامه در دمای زیر ۵ درجه سانتی گراد واسه تشکیل بلورهای چربی اشاره کرد.( استاندارد ملی ایران، ۱۳۸۶)

[۱] over run

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه ارشد رشته مهندسی کشاورزی : اثرات اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی بر روی ابعاد زیست محیطی کشاورزی پایدار در شهرستان شفت
دسته‌ها: پایان نامه ارشد