عنوان پایان نامه :

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

۱-۱-۱-۱-      اثر بر محتوای مواد جامد محلول و اسیدهای آلی۲ میوه

پیشرفت پیری میوه باعث شکسته شدن پلی ساکاریدهای ساختاری و تبدیل اون به ترکیبات ساده تر می شه (Tanda-Palmu and Grosso, 2005). پوششهای خوراکی سرعت تنفس میوه ها رو به دلیل ایجاد اتمسفر تغییر یافته در دور میوه کاهش میدن (Hernandez- Munoz et al., 2008). نسبت مواد جامد محلول به اسیدهای آلی کل در میوه های گیلاس شاهد ۴۰ درصد بیشتر از میوه های تیمار شده با ژل آلوئه ورا درزمان ۱۶ روز نگهداری در دمای یک درجه سانتیگراد ضمنا یک روز دمای اتاق با ۲۰ درجه سانتیگراد بوده (Martinez-Romero et al., 2005). میزان مواد جامد محلول در انگورهای شاهد به طور معنی داری زیاد شد این افزایش وقتی که انگورها در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد نگهداری می شدن روشن تر بود ولی در شرایط شبیه انگورهای تیمار شده با ژل آلوئه افزایش زیادی نشون ندادند. ضمنا انگورهای تیمار شده با ژل آلوئه ورا اسیدهای آلی کل رو به طور معنی داری نسبت به انگورهای شاهد حفظ کردن ضمنا میوه های شاهد پیرتر از میوه های تیمار شده بودن                    (Valverde et al., 2005). هرناندز-موناز و همکاران (۲۰۰۶) گفتن که با گذشت زمان، میزان اسیدیته میوه ها کاهش می یابد که این کاهش مربوط به سرعت تنفس میوه ها و استفاده از اسیدهای آلی در واکنشهای آنزیمی تنفس هست و نگهداری میوه ها در دماهای بالا، می تونه به دلیل افزایش سرعت تنفس، باعث کاهش دهن باز کن در میزان اسیدهای آلی شه.

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه ارشد رشته مهندسی کشاورزی : بهینه‌سازی الگوی کشت محصولات کشاورزی با الگوریتم رقابت استعماری (مطالعه موردی شهرستان بشرویه)

۱- Total soluble solids

۲- Total Acidity

 

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد