عنوان پایان نامه :

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

۲-۲-۱-۳-  فرق سویا با بقیه پروتئینای حیوانی

برابر جدول (۲-۳) ارزش بیولوژیکی سویا کمتر از پروتئینای حیوان (گوشت، شیر و تخم مرغ) است، چون کنجاله سویا از نظر متیونین و سیستین فقیره. کلا یک منبع پروتئینی باید سه ویژگی زیر رو دارا باشه:

  • توانایی هضم بالایی داشته باشه.
  • مقادیر پروتئینی بالایی داشته باشه.
  • میزان اسیدهای آمینه لازم برابر نیازای بدن آدم باشه.

چون هیچ پروتئینی وجود نداره که هر سه ویژگی فوق رو داشته باشه، پس لازمه که از هر کدوم از پروتئینای حیوانی و گیاهی به مقدار مناسب استفاده کنیم. مثلا هضم گوشت ماهی راحت تر از گوشتای دیگره، ولی مقدار پروتئین اون کمتره؛ یا پروتئینای گیاهی (سویا و لوبیا) درصد پروتئین بیشتری دارن، ولی نوع و مقدار اسیدهای آمینه اونا برابر با نیازها بدن نیس، مشکل دیگر قیمت بالا پروتئینای حیوانیه که مصرف پروتئینای گیاهی مثل سویا رو رد نشدنی می کنه (اتحادیه سویای آمریکا، ۲۰۰۴).

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه رشته مهندسی کشاورزی : تأثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین و لیزین- متیونین اضافی بر میکروفلورای روده و پارامترهای خونی جوجههایگوشتی نر
دسته‌ها: پایان نامه ارشد