عنوان پایان نامه :

 مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین ۱M به باکتریهای بیفیدو باکتر بیفیدوم ، استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در دوغ پروبیوتیک بی چربی

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

 

باکتریای شروع کننده

کشت اصلی که در تولید ماست به کار برده می شه، شامل لاکتوباسیلوس بولگاریکوس واسترپتوکوکوس ترموفیلوسه. رشد همراه دومیکروارگانیسم فوق در مقایسه با تک تک اونا، باعث ایجاد اسید بیشتری به دلیل اثر مثبت این دو بر همدیگه(سینرژیست) می شه. بدین معنی که در اثر فعالیت پروتئولیتیک لاکتوباسیلوس بولگاریکوس، اسیدآمینه والین ساخته میشه و والین، رشد و تولید اسید در استرپتوکوکسیا رو تحریک می کنه. از طرفی، استرپتوکوکوس ترموفیلوس هم با تولید اسیدفرنیک، رشد لاکتوباسیلوس رو تحریک می کنه(حصاری و منافی،۱۳۸۹).

تولید دی اکسید کربن پس فعالیت اوره آز استرپتوکوکوس ترموفیلوس است که اوره شیر رو به دی اکسید کربن و آمونیاک می شکنه.مشخص شده که تولید دی اکسید کربن در بین هیدرولیز اوره ، رشد لاکتوباسیلوس بولگاریکوس رو تقویت و تحریک می کنه. باکتری گذشته در دیواره سلولی خود دارای پروتئاز بوده و بنابر این قادر به تولید اسیدهای آمینه و پپتیدهای کوچیک از کازئین شیره. از طرفی، استرپتوکوکوس ترموفیلوس با کم شدن اسیدیته شیر، تغییر پتانسیل اکسیدزنده ، مصرف اکسیژن محلول در شیر و تولید دی اکسید کربن،رشد لاکتوباسیلوس بولگاریکوس رو تقویت می کنه(Mahdian et al,2007).

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

پایان نامه مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین ۱M به باکتریهای بیفیدو باکتر بیفیدوم ، استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در دوغ پروبیوتیک بی چربی

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه کشاورزی : اولویت بندی اقتصادی سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان فارس

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

پایان نامه مطالعه تجربی امکان اتصال آفلاتوکسین ۱M به باکتریهای بیفیدو باکتر بیفیدوم ، استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتو باسیلوس بولگاریکوس در دوغ پروبیوتیک بی چربی

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد