عنوان پایان نامه :

 مقایسه اقتصادی روشهای کنترل مریضی بلاست برنج از دیدگاه کارشناسان و کشاورزان شهرستان لنگرود

یک صفحه از متن پایان نامه فقط مثلا :

 

۲-۳-۱-۳- کنترل بیولوژیکی

در مورد­ی کنترل بیولوژیک هم تحقیقات زیادی انجام شده مثل اکتینو­میست­های موجود در خاک به ویژه گونه­های .sp Streptomyces­ علیه طیف بزرگی از پاتوژن­های گیاهی فعالیت می­کنن. اسپری­پاشی برگ­های نشا برنج در شرایط گلخانه با ترکیب پاتوژن و Streptomyces sindeneusis جدایه­ی ۲۶۳، باعث کنترل پاتوژن و جلوگیری از بروز علائم روی برگ گیاه شد .(Ebrahimi Zarandi et al., 2009)

گروهی از محققان ترکیبی از کنترل شیمیایی و بیولوژیکی رو بررسی کردن. ترکیب اسید­سالیسیلیک۱و آنتاگونیست Pseudomonas fluorescens، زیاد موثر بود. کاربرد مواد شیمیایی به همراه آنتاگونیست ریزوباکتریا (Rhizobacteria)، تاثیری شبیه کاربرد مجزای مواد شیمیایی داشت. پس مطالعه­ی حاضر، القای آنزیم­­های دفاعی مربوط به افزایش مقاومت به مریضی بلاست برنج رو نشون داد .(Shayamala and Sivakumaar, 2012)

تحقیقات در مورد کنترل بیولوژیک بیماریهای برنج از سال ۱۹۸۰ شروع گردید. یکی از این آنتی­بیوتیک­ها از باکتری Pseudomonas sp. درآورده شدهه. این باکتری دارای گونه­های مریضی­زا و گونه­های آنتاگونیست بوده و با تولید سیانید هیدروژن۲، ترکیبات ­فرار، آنزیم­ها، آنتی­بیوتیک و هورمونهای گیاهی مانع از رشد قارچها می­شه. Pseudomonas fluorescens، دارای یک خوشه ژنی بوده که از اون آنتی­بیوتیک­هایی مثل فنازین، پیرول­نیترین، پیرلوتیولین و بیو­سولفاکتانت ۳۶ رو تولید می­کنه ( .(Manidipa et al., 2013به نظر می­رسد این باکتری واسه کنترل مریضی بلاست برنج ایده­آل باشه چون به روشهای مختلفی مثل رقابت بر­ سر مواد غذایی،  آنتی­بیوز و تولید آنزیم­های لیتیک، پاتوژن­های گیاهی رو کنترل می­کنه. مطالعاتی به خاطر بررسی اثر جدایه­های مختلف باکتری سودوموناس روی مریضی بلاست انجام شد. از بین ۲۰ آزمایش انجام شده، Pseudomonas fluorescens، در شرایط آزمایشی روی عامل مریضی بلاست برنج زیاد موثر بود. دانه­های برنج رقم ۵۰IR- با دوزهای مختلف (۵/۲، ۵، ۵/۷ و ۱۰ گرم بر کیلوگرم)، تحت درمان قرار گرفت. نتایج نشون داد که اسپری­پاشی با این باکتری در دوز ۱ کیلوگرم در هکتار، مریضی رو کنترل می­کنه. بیشترین حد کنترل مریضی زمانی مشاهده شد که تلقیح با دوز ۲۵ کیلوگرم در هکتار انجام شد (Shayamala and Sivakumaar, 2012). در پژوهشی شبیه میزان اثر این باکتری بر بیماریهای برنج بررسی شد و نتایج حاصل نشون­دهنده­ی اهمیت اون در کنترل بیماریهای مختلف برنجه  (Manidipa et al., 2013).

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه ارشد رشته مهندسی کشاورزی : تولید شیر کم لاکتوز به روش مداوم و بهینه سازی شرایط تولید این شیر در ستون های حاوی آنزیم لاکتاز تثبیت شده در کلسیم آلژینات

۱- Salicylic acid

۲- HCN

 

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

پایان نامه مقایسه اقتصادی روشهای کنترل مریضی بلاست برنج از دیدگاه کارشناسان و کشاورزان شهرستان لنگرود

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط شامل ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

پایان نامه مقایسه اقتصادی روشهای کنترل مریضی بلاست برنج از دیدگاه کارشناسان و کشاورزان شهرستان لنگرود

واسه دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود لحظه ای فایل متن کامل با فرمت ورد می تونین به لینک زیر مراجعه کنین:

 

دسته‌ها: پایان نامه ارشد