عنوان پایان نامه :

 تاثیر کاربرد اسیدجیبرلیک و پوتریسین بر ماندگاری و خواص کیفی میوه پرتقال رقم هاملین

یک صفحه از متن پایان نامه فقط برای نمونه :

 

کیفیت ظاهری میوه مرکبات
کیفیت ظاهری میوه از قبیل رنگ و شکل، تحت تأثیر عوامل محیطی قرار دارد. ترکیبی از رنگدانه‌های مختلف شامل کلروفیل، کاروتنوئید، آنتوسیانین و لیکوپن در تشکیل رنگ پوست مرکبات نقش دارند(Davise and Albrigo, 1994).رنگ دانه های زرد، نارنجی و قرمز جزء رنگیزه‌های کاروتنوئید و لیکوپن هستند. سنتز کاروتنوئیدها با افزایش دما به بالای 35 درجه سانتی گراد کاهش می یابد. بنابراین عدم تغییر رنگ میوه از سبز به زرد و نارنجی تابع دمای بالای محیط است. بعضی از ارقام مرکبات که دارای مقادیر زیادی رنگدانه آنتوسیانین هستند برای کامل شدن رنگ پوست به مدت نسبتاً طولانی نیاز به دمای پایین دارند. علاوه بر درجه حرارت، وضعیت رشد درخت نیز در تعیین رنگ پوست دخالت دارد. هر قدر رشد درخت زیاد و درخت قوی باشد پوست میوه‌ها کمتر رنگ می‌گیرند.از آنجائیکه نور برای سنتز کاروتنوئیدها و آنتوسیانین‌ها ضروری است لذا رشد درخت در مناطق با نور کم موجب کاهش رنگ گیری پوست میوه می‌شود(Davise and Albrigo, 1994).
1-9- کیفیت میوه مرکبات
میوه مرکبات به طور معمول از 85 تا 90 درصد آب تشکیل شده است. 75 تا 80 درصد مواد جامد محلول را کربوهیدرات‌ها تشکیل می‌دهند. تنظیم میزان و نحوه تجمع کربوهیدرات در میوه بر کیفیت میوه تأثیر زیادی دارد(فتوحی قزوینی و فتاحی مقدم، 1385).نسبت مواد جامد محلول در ارتفاعات پائین مناطق گرمسیری، به سرعت افزایش می‌یابد. ولی در مناطق سرد و ساحلی خیلی کند افزایش می‌یابد. مرکبات مناطق مرطوب نیمه گرمسیری همراه با زمستان‌های گرم مثل برزیل بیشترین تجمع مواد جامد محلول را دارند. مقدار اسید در نقاط کم ارتفاع گرمسیری به سرعت 5/0 تا 2 درصد کاهش می‌یابد. به همین دلیل آب میوه در این مناطق، به علت فقدان اسیدیته بی‌مزه است(Davise and Albrigo, 1994).
قند یکی از ترکیبات مهم تعیین کننده کیفیت میوه است. محتوای قندی میوه تحت شرایط محیطی، نور و رطوبت خاک قابل تغییر است(Harada etal., 2001). اسید غالب در عصاره میوه مرکبات اسید سیتریک است که در چرخه تری کربوکسیلیک اسید ساخته می‌شود و در میوه‌های جوان حدود 50 درصد حجم میوه را شامل شده و به مرور کاهش می‌یابد(فتوحی قزوینی، 1378).مقدار اسید آسکوربیک در میوه‌های بالغ مرکبات به طور نسبی بالاست ولی غلظت آن درپوست میوه بالاتر است(Hans and Peter, 1995).

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه ارشد رشته مهندسی کشاورزی : بکارگیری دو نوع خاک ریزدانه و درشت دانه و در نظر گرفتن متغیر های پایداری شیب جانبی کانال در دو حالت ساخت و بهره برداری و همچنین تعیین نقش کاهش سریع سطح آب و پارامتر زمان در پایداری شیب

 

 

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت ورد):

پایان نامه تاثیر کاربرد اسیدجیبرلیک و پوتریسین بر ماندگاری و خواص کیفی میوه پرتقال رقم هاملین

دانلود  رایگان فایل دموی این پایان نامه(فقط حاوی ده صفحه از صفحات پایان نامه با فرمت pdf):

پایان نامه تاثیر کاربرد اسیدجیبرلیک و پوتریسین بر ماندگاری و خواص کیفی میوه پرتقال رقم هاملین

برای دیدن جزئیات بیشتر ، خرید و دانلود آنی فایل متن کامل با فرمت ورد می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید:

 دانلود از لینک زیر

 لینک متن کامل پایان نامه رشته مهندسی کشاورزی با عنوان تاثیر کاربرد اسیدجیبرلیک و پوتریسین بر ماندگاری و خواص کیفی میوه پرتقال رقم هاملین

دسته‌ها: پایان نامه ارشد