Menu

دانلود پايان نامه ارشد رشته مهندسي کشاورزي : تاثیر مکمل سازی سیر و پیاز تازه برعملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی91

0 Comments

دانلود پایان نامه

عنوان پایان نامه :

 تاثیر مکمل سازی سیر و پیاز تازه برعملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی91

یک صفحه از متن پایان نامه فقط برای نمونه :

 

فهرست مطالب

  عنوان                                                                                                                                          صفحه

 

 فصل اول مقدمه……………………….……………………………………………….……….1

فصل دوم بررسی منابع(مروری بر پژوهش­های انجام شده)………...……………………………….5

اهمیت گوشت طیور در تغذیه انسان………………………………………………………………………………………………………………….6

2-1- آنتی­بیوتیک ها در تغذیه طیور…………………………………………………………………………………………………………………6

2-1-1- اثرات درمانی استفاده از آنتی­بیوتیک ها به عنوان افزودنی­های خوراکی…………………………………………..6

2-1-2- مکانیسم عمل آنتی­بیوتیک ها…………………………………………………………………………………………………………….7

2-1-3- مقاومت آنتی­بیوتیکی……………………………………………………………………………………………………………………………9

2-1-4- ممنوعیت آنتی­بیوتیک های خوراکی…………………………………………………………………………………………………..9

2-1-5- جانشین آنتی­بیوتیک های محرک رشد…………………………………………………………………………………………..10

2-2- پروبیوتیک­ها…………………………………………………………………………………………………………………………………………..10

2-3- پری­بیوتیک­ها………………………………………………………………………………………………………………………………………..11

2-4-اسیدهای آلی و نمک های آن ها……………………………………………………………………………………………………………11

2-5- مواد معدنی و نمک­های آن­ها……………………………………………………………………………………………………………….12

2-6- گیاهان دارویی………………………………………………………………………………………………………………………………………..12

2-6-1- گیاهان دارویی در ایران……………………………………………………………………………………………………………………..14

سیر……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………16

وضعيت توليد محصول و جغرافياي توليد……………………………………………………………………………………………………….17

آمار تولید محصول در کشور ……………………………………………………………………………………………………………………………17

وضعيت صادرات در ايران ……………………………………………………………………………………………………………………………….17

وضعيت واردات ايران………………………………………………………………………………………………………………………………………..17

گونه­های سیر ………………………………………………………………………………………………………………………………………………….20

ترکیبات شیمیایی سیر و اجزای سازنده­ی سیر………………………………………………………………………………………………20

خواص سیر و تاثیرات دارویی آن:………………………………………………………………………………………………………………….21

سیر و کاهش کلسترول ………………………………………………………………………………………………………………………………….21

سیر و کاهش فشار خون:……………………………………………………………………………………………………………………………… 22

نقش سیر در تصلب شرایین………………………………………………………………………………………………………………………….22

نقش سیر در عملکرد سیستم ایمنی………………………………………………………………………………………………………………23

فعالیت ضد ویروسی ………………………………………………………………………………………………………………………………………..23

فالیت ضد باکتریایی…………………………………………………………………………………………………………………………………………23

فعالیت ضد قارچی ………………………………………………………………………………………………………………………………………….23

فعالیت ضد انگلی …………………………………………………………………………………………………………………………………………..24

فعالیت آنتی اکسیدان سیر………………………………………………………………………………………………………………………………24

اثرات سیر بر روی آسیب کلیوی……………………………………………………………………………………………………………………..24

آلیسین و خواص آن………………………………………………………………………………………………………………………………………….26

انواع شکل­های سیر موجود در بازار و خواص آنها : ……………………………………………………………………………………….26

مطالعات اثرات سیر در طیور……………………………………………………………………………………………………………………….. 27

اثرات جانبی و سمیت ……………………………………………………………………………………………………………………………………..29

پیاز…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….30

پيازخام………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………30

مطالعه اثرات پیاز در حیوانات…………………………………………………………………………………………………………………………..34

جدول مربوط به ترکیبات شیمیایی موجود در سیر و پیاز تازه ……………………………………………………………………..35

فصل سوم  مواد و روش ها……………………………………………………………………………..38

محل و زمان آزمایش………………………………………………………………………………………………………………………………………..39

آماده­سازی سالن …………………………………………………………………………………………………………………………………………….39

مشخصات جیره­ها: …………………………………………………………………………………………………………………………………………..39

مدیریت پرورش ………………………………………………………………………………………………………………………………………………41

نور : ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….41

رطوبت: ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….41

تهویه: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………41

دانخوری و آبخوری: ……………………………………………………………………………………………………………………………………..41

دما………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….42

برنامه واکسیناسیون………………………………………………………………………………………………………………………………………42

 پرندگان و گروه­های آزمایشی……………………………………….…………………………………………………………………………….43

گروه­های آزمایشی: ……………………………………………………………………………………………………………………………………..43

مدل آماري و تجزيه و تحليل داده‌ها ………………………………………………………………………………………………………….43

متغیرهای مورد بررسی در مورد عملکرد و روش اندازه گیری آنها…………………………………………………………….44

مصرف خوراک………………………………………………………………………………………………………………………………………………44

افزایش وزن هفتگی………………………………………………………………………………………………………………………………………45

ضریب تبدیل خوراکی…………………………………………………………………………………………………………………………………..45

درصد تلفات: ……………………………………………………………………………………………………………………………………………….45

وزن نهایی………………………………………………………………………………………………………………………………………………………46

بازده لاشه و تفكيك آن…………………………………………………………………………………………………………………………………46

اندازه گيري طول نسبي روده باريك ……………………………………………………………………………………………………………46

تعیین تیتر آنتی بادی نیوکاسل…………………………………………………………………………………………………………………….47

پروفایل چربی خون ………………………………………………………………………………………………………………………………………47

فصل چهارم  نتايج………………………………………………………………………………………..49

4-1- اثر جيره هاي آزمايشي بر عملكرد:…………………………………………………………………………………………………….50

4-1-1- مصرف خوراك: ……………………………………………………………………………………………………………………………..50

4-1-2 – افزايش وزن روزانه: ……………………………………………………………………………………………………………………..50

4-1-3 – ضريب تبديل خوراک……………………………………………………………………………………………………………………51

4-2- وزن لاشه و اندام­­های داخلی…………………………………………………………………………………………………………………51

4-3- تلفات در مراحل مختلف پرورش  ………………………………………………………………………………………………………..52

4-4- وزن ارگانهای مربوط به سیستم ایمنی بدن ……………………………………………………………………………………….52

4-5- اثر جيره­هاي آزمايشي بر پاسخ ایمنی همورال در مقابل بیماری نیوکاسل در جوجه­های گوشتی.....52

4-6-پارامتر­های خونی……………………………………………………………………………………………………………………………………..52

فصل پنجم  بحث …………………………………………………………………………………………59

5-1-  بحث مربوط به عملکرد………………………………………………………………………………………………………………………..60

5-1-1- مصرف خوراک…………………………………………………………………………………………………………………………………..60

5-1-2- افزایش وزن……………………………………………………………………………………………………………………………………….62

5-1-3- ضریب تبدیل…………………………………………………………………………………………………………………………………….63

5-1-4- بحث مربوط به سیر تازه بر عملکرد…………………………………………………………………………………………………..65

5-1-5- بحث مربوط به پیاز تازه بر روی عملکرد ………………………………………………………………………………………….65

5-1-6- بحث مربوط به اثرات متقابل سیر و  پیاز تازه عملکرد……………………………………………………………………..66

5-2-  بحث مربوط به متابولیت های خونی در روز 42 پرورش…………………………………………………………………….66

5-3- بحث مربوط به اثر جيره­هاي آزمايشي بر پاسخ ایمنی هومورال در مقابل بیماری نیوکاسل و وزن اندام های ایمنی در جوجه­های گوشتی……………………………………………………………………………………………………………………69

5-4- بحث مربوط به  وزن نسبی لاشه و اندام های داخلی………………………………………………………………………….71

نتیجه­گیری

  • 1